fbpx

Аголна гарнитура Аполо

49.900,00 ден

Опис

▴Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои;
▴ Димензии: 280 х 220см;
▴ Со вклучен механизам;
▴ПУ пена за поголема удобност;

 

 

Scroll to Top