fbpx
Купи!

Аг. гарнитура Реина – PREMIUM

Original price was: 94.900,00 ден.Current price is: 85.410,00 ден.

Reina PREMIUM е идеален претставник на концептот фокусиран на слободното време, каде удобноста и модуларноста се главните елементи. Има квадратни форми и дополнителна мекост. Рамнотежата помеѓу удобноста и линеарноста е основната точка на аголната гарнитура.

Структура: Повеќеслојна дрвена плоча со флексибилна полиуретанска пена

Подлога: Метални ногарки

Материјал: Штоф, еко кожа или природна кожа

Опис

▴ Димензии: 280 х 180см;
▴ Длабочина: 90см;
▴ Висина: 90см;
▴ ХР пена 40кг/м3;
▴ Меки седишта.

 

 

 

Scroll to Top