fbpx

Гарнитура Бени

49.900,00 ден

Опис

Гарнитура “Бeни” / Состав: 3+2+1!

  • Димензии: Тросед:225x100x75cm / Двосед:185x100x75cm / Фотеља:90x100x75cm
  • Простор за спиење на троседот: 190х140см;
  • Со кутија за постелнина;
  • Со вкучен механизам за спиење;
  • Бонел жичано јадро + ПУ пена за поголема удобност;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top