Аголна гарнитура Бени

32.900 ден

Опис на производот

Совршената линија и удобност ќе Ви овозможат да уживате во секој момент поминат на оваа гарнитура. Грандиозниот изглед и софистицираниот дизајн совршено ќе се вклопи и ќе ја направи Вашата дневна соба попространа. Овој модел е достапен за производство во голем број на висококвалитетни штофови.

  • Димензии: 300х230см;
  • Простор за спиење: 230х140см;
  • Со кутија за постелнина;
  • Со вкучен механизам за спиење;
  • Со кутија за постелнина;
  • ПУ пена за поголема удобност;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои;
Scroll to Top