fbpx

Фотеља Шанел

23.900,00 ден

Со својот елегантен дизајн и функционалност, фотељара “Шанел” е совршен избор за модерните ентериери. Предност кај оваа фотеља е високоеластичната ХР пена која ја прави  исклучително мека и удобна за седење.

Димензии:
Ширина: 65 см
Длабочина: 90 см

Категорија

Опис

Kaрактеристики:

  • Пакување: 1 ком стреч фолија;
  • Боја на материјал: По избор
  • Боја на дрво: лакирано цврсто буково дрво.
Scroll to Top