fbpx

Душек Pluto

16.740,00 ден33.370,00 ден

Proactive® е револуционерен производ кој на луѓето со алергија и астма ќе им го олесни животот. Начинот на кој Proactive® работи е 100% природен. Proactive® се бори против алергиите со елеминирање на негативните последици без притоа да ги уништи корисните микроорганизми. Пробиотичките микроорганизми ја апсорбираат влагата и ги елиминираат штетните супстанции во платното. Овој процес не дозволува појавување на грини, кои можат да предизвикат алергија со самото тоа што им го намалува извотот на храна која им е потребна за да преживеат и се размножат. Пробиотичките организми помагаат во 100% природното антибактериско делување.

  • Висококвалитетна навлака со антиалергиски својства, се пере на 30 оC, направена од плетенина која ги задоволува барањата на Oeko- Tex стандардите
  • Навлака на закопчување со патент
  • Космит панелот му дава цврстина на душекот
  • Душекот е конструиран и прилагоден за лицата со поголема телесна тежина како и за лицата кои претпочитаат спиење на тврда подлога
  • Профилираната пена во душекот овозможува циркулација на воздух во душекот
  • Proactiv® третман со навлаката на душекот
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Преферирате тврда подлога за спиење?

Компактниот душек Pluto со појачана тврдост е идеално решение за оние лица кои преферираат потврда подлога за спиење. Јадрото на душекот Pluto е комбинирано од повеќе видови на ПУ пени со различни густини, а во средината се наоѓа космит плоча која му дава исклучителна цврстина на самиот душек. Во внатрешноста се наоѓаат и профилирани воздушни каналчиња за подобра циркулација на воздухот во внатрешноста на душекот. Навлаката е перлива, антибактериска и антиалергиска, со третман на Proactiv®. Вкупна висина на душекот е 22 цм.

Дополнителни информации

Димензија:

190×120, 190×140, 190×160, 190×180, 190×80, 190×90, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×80, 200×90

Scroll to Top