fbpx
Купи!

Душек Adriatico

Original price was: 33.170,00 ден.Current price is: 26.535,00 ден.

  • Навлака: Антибактериска, тешко запаллива навлака 110г/м2-76% PES и ратекс 25г/м2. Душекот е затворен со рабови од сите страни. Можноста за спојување на два единечни душеци во еден му дава на овој производ додатна вредност. Помошни рачки за полесно превртување на душекот. 3D ткаенина странично за поголем проток.
  • Јадро: Појачано џебно јадро 2.0мм-255 пар/м2 висина 12см, обложено со мек филц 700г/м2 од двете страни на жичаното јадро.
  • Пена: Душекот има два слоја на ПУ пена, двата се со специфична тежина од 25кг/м3, со различна тврдост. Вкупна дебелина 5см. Бочна појачана ПУ пена од со специфична тежина од 40кф/м3 и дебелина од 10см.
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Adriatico – Функционален хотелски душек со висока странична потпора.

Можноста за спојување на два единечни душеци во еден му дава на овој производ додатна вредност. Истиот има појачано џебно јадро обложени со повеќе слоеви на пена кои му даваат голема потпора на телото и истиот ги задоволува критериумите за висока издржливост. Високото ниво на пропустливост како и бочните 3D траки, тешкозапалливото и антиалегриско платно се карактеристики за кои се одлучија голем број на елитни хотели во регинот. Душекот е двостран и е со тврдост H3.

Дополнителни информации

Димензија:

190×120, 190×140, 190×160, 190×180, 190×80, 190×90, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×80, 200×90

Scroll to Top