fbpx

Спална соба Лондон

98.000,00 ден

Гардероберот во лизгачки врати, тапациран кревет со латофлекс подница и дрвена рам конструкција, наткасни и тоалета со огледало се дел од новата колекција на спална соби за 2020 – 2021 година.

  • Гардеробер: Ширина: 245см, Длабочина: 65см, Висина: 210см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 220см, Длабочина: 245см;
  • Наткасна: Ширина: 70см, Длабочина: 50см, Висина: 60см;
  • Тоалета со фиоки: Ширина: 154, Длабочина: 49см, Висина: 85см;
  • Боја: орев – бела.

3 на залиха

Категорија
Scroll to Top