fbpx

Софа Мега

26.500,00 ден

Опис

Извонредна удобност и минималистички изглед. Овој модел е достапен за производство во голем број на висококвалитетни штофови. Посебнa предност на оваа софа е можноста за претворање во кревет со површина за спиење од 190х160см.

  • Димензии (Д/Ш): 230х100cм;
  • Простор за спиење: 190х160см;
  • ПУ пена;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.

Сунѓер. Кутија за постелнина. Преклопен потпирач за грб.

Scroll to Top