fbpx

Гарнитура Брисел

15.000,00 ден34.900,00 ден

Со својот елегантен дизајн и функционалност, гарнитурата “Брисел” е совршен избор за модерните ентериери, додека неговите прилагодливи узглавја обезбедуваат удобност прилагодена според вашите желби.

Димензии на тросед:
Ширина: 240 см
Длабочина: 98 см

Димензии на двосед:
Ширина: 175 см
Длабочина: 98 см

Димензии на фотеља:
Ширина: 110 см
Длабочина: 98 см

Опис

  • Троседот е со механизам;
  • Конструкција од полно буково дрво;
  • ХР Пена;
  • Потпирачи за глава;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Scroll to Top