fbpx

Гарнитура Реа

89.900,00 ден

Опис

  • Димензии: Тросед:230x90cm (лежај: 190х100см) / Фотеља: 100x80cm;
  • Состав: 3/3/1;
  • Со вкучен механизам за спиење;
  • ПУ пена за поголема удобност;
  • Хромирани ногарки;
  • Водоотпорни штофови;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top