fbpx

Гарнитура Болоња

11.900,00 ден38.900,00 ден

Димензии на тросед:
Ширина: 227 см
Висина: 88 см
Длабочина: 88 см
Тежина: 66,7 кг

Димензии на двосед:
Ширина: 195 см
Висина:  88см
Длабочина: 88 см
Тежина: 48 кг

Димензии на фотеља:
Ширина: 86 см
Висина: 88 см
Длабочина: 88 см
Тежина: 32 кг

Димензии на табуретка:
Ширина: 87 см
Висина: 47 см
Длабочина: 87 см
Тежина: 19,7 кг

Опис

  • Троседот е фиксен без можност да се вгради механизам;
  • Конструкција од полно буково дрво;
  • Метални ногарки;
  • Сунѓер во седиштата HR 35kg/m3 + пружини;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Scroll to Top