fbpx

Гарнитура Бина

77.500,00 ден

Со својот елегантен дизајн и функционалност, гарнитурата “Бина” е совршен избор за модерните ентериери. Предност кај оваа гарнитура е високоеластичната ХР пена која ја прави оваа гарнитура исклучително мека и удобна за седење.

Состав: Тросед | Тросед | Фотеља

Димензии на тросед:
Ширина: 235 см
Длабочина: 98 см

Димензии на фотеља:
Ширина: 80см
Длабочина: 90 см

Опис

  • Двата троседи се со клик-клак механизам;;
  • Конструкција од полно буково дрво;
  • ХР Пена;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top