fbpx

Единечен кревет Меда / ди

17.900,00 ден

Опис

  • Со вклучен душек;
  • Димензии: 205х95см (душек: 190×90см);
  • Бонел жичано јадро и ПУ пена за поголема удобност;
  • Со кутија за постелнина;
  • Голем избор на високо квалитетни материјали и бои.

 

Scroll to Top