fbpx

Блок кујна Норма 1.4

11.500,00 ден

– Корпусот на блок кујната е изработен од 18мм иверица во декор премиум бело;
– Предниот дел е изработен од иверица со дебелина од 18мм во комбинација на премиум бела и артисан даб боја;
– Во цената на кујната е вклучена работната плоча од црн мермер со дебелина од 28 мм, како и украсните хромирани рачки;
– Во цената на кујната не е вклучен мијалник, славина, бела техника, декорација и дополнителен елемент V60A
– Цената на дополнителен елемент за аспиратор – V60A изнесува 2.500 Ден.
– Цената е БЕЗ МОНТАЖА.

Што е иверица: Иверицата се произведува од рециклирано дрво  – така што парчињата дрво со несоодветна нијанса, како и поголемите и помалите струготини  стануваат суровина. За да го заштитиме мебелот од влага и оштетувања, нанесуваме лак, фолија или фурнир.

Категорија

Опис

Димензии на производот:
Ширина: 140 см
Висина: 195 см
Длабочина: 60 см

Повеќе информации:
Монтирање: немонтирано
Боја: премиум бело /артисан даб
Тип: Блок кујна

Пакување:
Број на пакувања: 4
Вкупна тежина на сите пакувања: 80,3 кг
Димензии на пакувањето 1: Ш:138cm x В:8cm x Д:45cm
Тежина на пакувањето 1: 31,2 кг
Димензии на пакувањето 2: Ш:84cm x В:11cm x Д:48cm
Тежина на пакувањето 2: 25,65 кг
Димензии на пакувањето 3: Ш:62cm x В:11cm x Д:60cm
Тежина на пакувањето 3: 21,45 кг
Димензии на пакувањето 4: Ш:45cm x В:10cm x Д:20cm
Тежина на пакувањето 4: 2 кг

Вие исто така би сакале…

Scroll to Top