fbpx
Купи!

Аг. гарнитура Џој – PREMIUM

Original price was: 108.600,00 ден.Current price is: 97.740,00 ден.

Joe PREMIUM обезбедува удобност на подигнатите потпирачи за раце. Издолжените перници ги поддржуваат кадифните перничиња за грб. Нагласена е и со грбни перничиња како и со фискни седишта кои се елегантени на допир.

Структура: Повеќеслојна дрвена плоча со флексибилна полиуретанска пена

Подлога: Хромирани метални ногарки

Материјал: Штоф, еко кожа или природна кожа

Опис

▴ Димензии: 320 х 250см;
▴ Длабочина: 105см;
▴ Висина: 95см;
▴ ХР пена 40кг/м3;
▴ Меки седишта.

 

 

 

Scroll to Top