fbpx

Тросед Софт

16.900,00 ден

Категорија Ознаки: ,

Опис

Извонредна удобност и масивен изглед. Овој модел е достапен за производство во голем број на висококвалитетни штофови (+100). Посебнa предности на оваа софа е можноста за претворање во кревет со жичано јадро со површина за спиење од 190х110см.

  • Димензии: 220x95cм;
  • Простор за спиење: 190х110см;
  • Бонел жичано јадро за поголема удобност;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.

 

Scroll to Top