fbpx

Гарнитура Касабланка

25.900,00 ден38.900,00 ден

Димензии на тросед:
Ширина: 205 см
Висина: 92 см
Длабочина: 90 см
Тежина: 94.9 кг

Димензии на двосед:
Ширина: 167 см
Висина: 90 см
Длабочина: 90 см
Тежина: 60.7 кг

Димензии на фотеља:
Ширина: 105 см
Висина: 90 см
Длабочина: 90 см
Тежина: 46 кг

Опис

  • Троседот е фиксен (можност за вградување на латофлес механизам со доплата);
  • Конструкција од буково дрво;
  • Сунѓер во седиштата HR 35kg/m3 + пружини;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Scroll to Top