fbpx

Гардеробер Стандард 300

29.900,00 ден

Категорија

Опис

Гардеробот од серијата Стандард имаат двостран лизгачки механизам, носат естетско освежување и заштедуваaт простор. Неговиот ентериер се состои од странично поставени врати и бар за гардеробер. Боја: орев.

Димензија:

  • Стандард 300: 295x60x205см;

Дополнителни информации

Стандард

Стандард 140, Стандард 160, Стандард 180

Димензија:

Стандард 140, Стандард 160, Стандард 180

Scroll to Top