fbpx

Аголна гарнитура Лота

22.900,00 ден

Аголната гарнитура “Лота” е идеално решение за уредување на дневната соба. Овој модел има можност за претворање во кревет со површина за спиење од 200×140см.

Материјали: Цврсто буково дрво, сирова и бела иверка d=16mm, HDF, лепак, филц, спојници, сунѓер 32kg/m3, рамка 200g, ткаенина за мебел, шарки и хардвер на виткање

Длабочината на седиштето ја прави оваа аголна совршен за одмор и повремена попладневна дремка.

Штофот лесно се чисти.

Опис

▴ Димензии: 215 х 180см;
▴ Простор за спиење: 215х140см;
▴ Конструкција буково дрво;
▴ Полнење: ЖИЧАНО ЈАДРО;
▴ Со вклучен механизам;
▴ Избор на агол.

Scroll to Top