fbpx

Аголна гарнитура Ивана

49.900,00 ден

Аголната гарнитура “Ивана” е идеално решение за уредување на дневната соба. Овој модел има можност за претворање во кревет со површина за спиење од 240×140см.

Материјали: Цврсто буково дрво, сирова и бела иверка d=16mm, HDF, лепак, филц, спојници, сунѓер 30kg/m3, рамка 200g, ткаенина за мебел, шарки и хардвер на виткање

Длабочината на седиштето ја прави оваа аголна совршен за одмор и повремена попладневна дремка.

Штофот лесно се чисти.

Опис

▴ Димензии: 280 х 210см;
▴ 5 x главонаслони;
▴ Простор за спиење: 240х140см;
▴ Со вклучен механизам + складишен дел.

 

 

Scroll to Top