Аголна гарнитура Гама

24.900 ден

Опис на производот

Извонредна удобност и модерен изглед. Оваа гарнитура комплетно се вклопува во современите услови на живеење. Овој модел е достапен за производство во голем број на висококвалитетни штофови (+200).

  • Димензии: 340×165см;
  • Простор за спиење: 210×140см;
  • Со кутија за постелнина;
  • Со вкучен механизам за спиење;
  • Бонел жичано јадри + ПУ пена за поголема удобност;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.

Scroll to Top