fbpx

Аголна гарнитура Енеда

74.400,00 ден

Опис

▴ Димензии: 320 х 300см;
▴ Простор за спиење: 220х110см;
▴ Потпирачи за глава;
▴ Со вклучени два лифт механизми;
▴ Pet friendly штофови.

 

 

Scroll to Top