fbpx
Купи!

Аг. гарнитура Вамос – PREMIUM

Original price was: 88.150,00 ден.Current price is: 79.340,00 ден.

Vamos PREMIUM најдобро се препознава по неговата впечатлива линија на неговите задни перничиња и на надворешноста на самите раконаслони. Неговите перничиња на седишта се затегнати, секогаш го одржува својот профил и може да се користи во стандардните типологии на софа и аголни гарнитури. Поради своите заоблени оклопни надворешни краци дава визуелно чувство на заштита и сигурност

Структура: Повеќеслојна дрвена плоча со флексибилна полиуретанска пена

Полнене: ХР пена 40кг/м3;

Материјал: Штоф, еко кожа или природна кожа

Опис

▴ Димензии: 300 х 180см;
▴ Длабочина: 90см;
▴ Висина: 95см;
ХР пена 40кг/м3;
▴Дрвени ногарки;
▴ Меки седишта.

 

 

 

Scroll to Top