fbpx

Аголна гарнитура Ања

27.900,00 ден

Аголната гарнитура “Ања” е идеално решение за уредување на дневната соба. Овој модел има можност за претворање во кревет со површина за спиење од 200×140см.

Материјали: Цврсто буково дрво, сирова и бела иверка d=16mm, HDF, лепак, филц, спојници, сунѓер 32kg/m3, рамка 200g, ткаенина за мебел, шарки и хардвер на виткање

Длабочината на седиштето ја прави оваа аголна совршен за одмор и повремена попладневна дремка.

Штофот лесно се чисти.

Опис

▴ Димензии: 250х180см;
▴ Простор за спиење: 210х140см;
▴ Конструкција буково дрво;
▴ Полнење: ЖИЧАНО ЈАДРО;
▴ Со вклучен механизам.

Scroll to Top