fbpx

Аг. гарнитура Мело

39.900,00 ден

Впечатлива аголна фарнитура која го насочува вниманието кон низа елегантни перници за грб кои го дефинираат просторот, креирајќи меки волумени. Тaa е топла, минималистичка аголна гарнитура што го пречекува прекинот на дискурсот и поттикнува релаксација.

Структура: Букова конструкција;

Полнене: Полиуретанска пена;

Материјал: мебел штоф.

Опис

▴ Димензии: 290 х 200см;
▴Лежај: 240 x 130см;
▴Полиуретанска пена 35кг/м3;
▴Дрвени ногарки.

 

 

 

Scroll to Top