fbpx

Аг. гарнитура Брисел

63.900,00 ден

Со својот елегантен дизајн и функционалност, гарнитурата “Брисел” е совршен избор за модерните ентериери, додека неговите прилагодливи узглавја обезбедуваат удобност прилагодена според вашите желби.

Структура: Букова конструкција;

Полнене: Полиуретанска пена;

Материјал: мебел штоф.

Опис

▴ Димензии: 320 х 250см;
▴Лежај: 250 x 130см;
▴Полиуретанска пена 35кг/м3.

 

 

 

Scroll to Top