fbpx

Гарнитура Релин

89.200,00 ден

Со својот елегантен и простран дизајн и функционалност, гарнитурата “Релин” е совршен избор за модерните ентериери. Гарнитурата се работи и по димензии на купувачот.

Состав: Тросед | Тросед | Фотеља

Димензии на тросед:
Ширина: 240 см
Длабочина: 100 см

Димензии на фотеља:
Ширина: 80 см
Длабочина: 90 см
Висина: 90см

Опис

  • Тросед со механизам;
  • Конструкција од полно буково дрво;
  • ХР Пена;
  • Можност за промена на димензии;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top