fbpx

Гарнитура Дива

97.800,00 ден

Со својот елегантен дизајн и функционалност, гарнитурата “Дива” е совршен избор за модерните ентериери.

Состав: Тросед | Тросед | Фотеља

Димензии на тросед:
Ширина: 240 см
Длабочина: 100 см

Димензии на фотеља:
Ширина: 105 см
Длабочина: 88 см

Опис

  • Тросед со механизам;
  • Конструкција од полно буково дрво;
  • ХР Пена;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top