fbpx

Фотеља Лукс

11.000,00 ден

Опис

Kaрактеристики:

  • Полиуретаанска пена во висина од 14см;
  • Избор на боја;
  • Димензии на фотељата: 86х96см

Вие исто така би сакале…

Scroll to Top