fbpx
Купи!

Латофлекс подница Luroy 200х90см

Original price was: 3.000,00 ден.Current price is: 1.500,00 ден.

Создадени еден за друг – летвите не само што го задржуваат душекот на место, туку и го прават душекот пофлексибилен и вашиот сон поудобен.
Во создавањето на оптимална удобност, влијанието на латофлексот е големо, а неговата функција е следна:
  • Презема дел од притисокот на телото и му овозможува на душекот дополнително прилагодување
  • Обезбедува циркулација на воздух и спречува појавување на мувла и габички
  •  Значително го продолжува векот на траење на Вашиот душек
Категорија

Опис

Одговара на рамка за кревет од 90×200 cm или рамка за кревет од 180×200 cm, ако комбинирате две единечни.

Материјал
Лента за кревет:
Залепен фурнир од дрво, фурнир од бреза, леплива смола како облога
Лента:
100% полиестер
Грижа
Дрво
Избришете со крпа натопена со благ детергент.

Избришете со чиста, сува крпа.

Scroll to Top