Тросед Крафт

17.000 ден

Категорија: Тагови: ,

Опис на производот

Овој модел е достапен за производство во голем број на висококвалитетни штофови (+200). Посебнa предности на оваа софа е можноста за претворање во кревет со жичано јадро со површина за спиење од 190х160 см, како и кутија за складирање на постелнини.

  • Димензии: 220x113cм;
  • Простор за спиење: 190х160см;
  • Со кутија за постелнина;
  • Жичано јадри + PU пена за поголема удобност;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.

Сунѓер, бонел жичано јадро, ПУ пена, кутија за постелнина, преклопен потпирач за грб.

Scroll to Top