fbpx

Столица Валенција

5.500,00 ден

Столицата “Валенција” е претставник на класичниот дизајн, а со својот облик придонесува за поголема удобност и естетски дизајн. Лесно ќе се вклопи во прaктичниот и современ дизајн на вашата трпезарија.

Категорија

Опис

Материјали:

  • Буково дрво;
  • Мебел штоф;
  • Избор на боја.
Scroll to Top