Столица Урбан

5.100,00 ден

SKU: G-504-1-1 Категорија

Опис

Столицата “Урбан” е претставник на модерниот дизајн, а со својот облик придонесува за поголема удобност и естетски дизајн.

Лесно ќе се вклопи во прaктичниот и современ дизајн на вашата трпезарија.

  • Избор на боја;
  • Дрвени ногарки.
Scroll to Top