Столица Стела

6.000,00 ден

SKU: G-504-1-1-1-1-1-1-2-1-1 Категорија

Опис

Столицата “Стела” е претставник на модерниот дизајн, а со својот облик придонесува за поголема удобност и естетски дизајн.

Лесно ќе се вклопи во вашата трпезарија.

  • Дрвена конструкција;
  • Избор на материјал;
  • Избор на боја на дрво.
Scroll to Top