Столица Наоми

6.300,00 ден

SKU: G-504-1-1-1-1-1-1-1 Категорија

Опис

Столицата “Наоми” е претставник на класичниот дизајн, а со својот облик придонесува за поголема удобност и естетски дизајн.

Лесно ќе се вклопи во вашата трпезарија.

  • Избор на боја на дрво;
  • Избор на материјал;
  • Дрвени ногарки.
Scroll to Top