Столица Луна

3.450 ден

Столицата “Луна” со својот модерен облик придонесува за поголема удобност и естетски дизајн. Лесно ќе се вклопи во прaктичниот и современ дизајн на вашата трпезарија.

Категорија:

Опис на производот

Материјали:

  • Буково дрво;
  • Мебел штоф;
  • Избор на боја.
Scroll to Top