Столица Хана-Д

4.200 ден

SKU: G-504-1-1-1-1-1-1-2 Категорија:

Опис на производот

Столицата “Хана-Д” е претставник на модерниот дизајн, а со својот облик придонесува за поголема удобност и естетски дизајн.

Лесно ќе се вклопи во вашата трпезарија.

  • Избор на боја на дрво;
  • Избор на материјал;
  • Дрвени ногарки.
Scroll to Top