Столица Филип+

7.900,00 ден

SKU: G-504-1 Категорија

Опис

Столицата “Филип+” е претставник на модерниот дизајн, а со својот облик придонесува за поголема удобност и естетски дизајн.

Лесно ќе се вклопи во прaктичниот и современ дизајн на вашата трпезарија.

  • Избор на боја;
  • Метална конструкција.
Scroll to Top