Купи!

Спална соба Туана

49.000,00 ден

Гардероберот во лизгачки врати, кревет со латофлекс подница и механизам на подигање, наткасни и тоалета со метални ногарки се дел од новата колекција на спална соби за 2020 година.

  • Гардеробер: Ширина: 240см, Длабочина: 62см, Висина: 210см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 210см, Длабочина: 210см, Висина: 115см;
  • Наткасна: Ширина: 55см, Длабочина: 42см, Висина: 43см;
  • Тоалета со фиоки и огледало: Ширина: 110см, Длабочина: 43см, Висина: 155см;
  • Боја: орев-црна.

3 на залиха

Категорија Ознаки: ,
Scroll to Top