Спална соба Релакс

73.000,00 ден

Гардероберот во медијапански лизгачки врати, тапациран кревет, наткасни и тоалета со огледало се дел од новата колекција на спална соби за 2021 – 2022 година.

  • Гардеробер: Ширина: 240см, Длабочина: 53см, Висина: 210см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 200см, Длабочина: 220см;
  • Наткасна: Ширина: 60см, Длабочина: 45см, Висина: 53см;
  • Тоалета со фиоки: Ширина: 130, Длабочина: 50см, Висина: 150см;
  • Боја: бела.

2 на залиха

Категорија
Scroll to Top