Спална соба Пирамида

99.000,00 ден

Гардероберот во лизгачки вратиод од кои едната е со огледало, тапациран кревет со латофлекс подница, наткасни и тоалета со медијапански лајсни се дел од новата колекција на спална соби за 2020 година.

  • Гардеробер: Ширина: 265см, Длабочина: 66см, Висина: 217см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 194см, Длабочина: 215см;
  • Наткасна: Ширина: 70см, Длабочина: 50см, Висина: 60см;
  • Тоалета со фиоки: Ширина: 154см, Длабочина: 41см, Висина: 85см;
  • Боја: орев-бела.

2 на залиха

Категорија
Scroll to Top