Спална соба Неон

75.000,00 ден

Гардероберот во лизгачки вратиод од кои едната е со огледало, кревет со латофлекс подница, наткасни и тоалета со огледало се дел од новата колекција на спална соби за 2020 година.

  • Гардеробер: Ширина: 240см, Длабочина: 66см, Висина: 210см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 185см, Длабочина: 203см;
  • Наткасна: Ширина: 55см, Длабочина: 45см, Висина: 60см;
  • Тоалета со фиоки: Ширина: 136см, Длабочина: 48см, Висина: 165см;
  • Боја: бела.

3 на залиха

Категорија
Scroll to Top