Спална соба Манила

69.000,00 ден

Гардероберот во лизгачки врати, тапациран кревет со латофлекс подница, наткасни и тоалета со огледало се дел од новата колекција на спална соби за 2020 – 2021 година.

  • Гардеробер: Ширина: 245см, Длабочина: 65см, Висина: 215см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 220см, Длабочина: 245см;
  • Наткасна: Ширина: 55см, Длабочина: 40см, Висина: 45см;
  • Тоалета со фиоки: Ширина: 120, Длабочина: 47см, Висина: 100см;
  • Огледало: Ширина: 46, Висина: 170см;
  • Боја: сонома – бела.

3 на залиха

Категорија
Scroll to Top