Купи!

Спална соба Луна

69.900,00 ден

Гардероберот во медијапански класични врати, тапациран кревет, наткасни и тоалета со огледало се дел од новата колекција на спална соби за 2020 – 2021 година.

  • Гардеробер: Ширина: 265см, Длабочина: 64см, Висина: 210см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 320см, Длабочина: 240см;
  • Наткасна: Ширина: 60см, Длабочина: 45см, Висина: 46см;
  • Тоалета со фиоки: Ширина: 135, Длабочина: 45см, Висина: 84см;
  • Боја: бела.

3 на залиха

Категорија
Scroll to Top