Спална соба Лизбона

85.500,00 ден

Гардероберот во комбинација на медијапанските фронти, тапациран кревет со латофлекс подница, наткасни и тоалета со дрвени ногарки се дел од новата колекција на спална соби за 2020 година.

  • Гардеробер: Ширина: 242см, Длабочина: 60см, Висина: 215см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 203см, Длабочина: 250см, Висина: 117см;
  • Наткасна: Ширина: 60см, Длабочина: 45см, Висина: 45см;
  • Тоалета со фиоки и огледало: Ширина: 105см, Длабочина: 45см, Висина: 175см;
  • Боја: бела.

4 на залиха

Категорија Ознаки: ,
Scroll to Top