Спална соба Киви

75.000,00 ден

Гардероберот во лизгачки вратиод од кои едната е со огледало, кревет со латофлекс подница, наткасни и тоалета со огледало се дел од новата колекција на спална соби за 2020 година.

  • Гардеробер: Ширина: 265см, Длабочина: 63см, Висина: 210см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 188см, Длабочина: 206см;
  • Наткасна: Ширина: 67см, Длабочина: 43см, Висина: 42см;
  • Тоалета со фиоки: Ширина: 143см, Длабочина: 50см, Висина: 155см;
  • Боја: орев.

3 на залиха

Категорија
Scroll to Top