Спална соба Хаваи

79.900,00 ден

Гардероберот во лизгачки врати, oд која е дната е со огледало, тапациран кревет, наткасни и тоалета со огледало, лед светла се дел од новата колекција на спална соби за 2020 – 2021 година.

  • Гардеробер: Ширина: 240см, Длабочина: 65см, Висина: 210см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 210см, Длабочина: 250см;
  • Наткасна: Ширина: 60см, Длабочина: 40см, Висина: 40см;
  • Тоалета со фиоки: Ширина: 140, Длабочина: 40см, Висина: 170см;
  • Боја: крем – бела.

5 на залиха

Категорија
Scroll to Top