Спална соба Енигма

60.900,00 ден

Гардероберот во комбинација на лизгачките врати,кревет со вклучена подница, наткасни и тоалета со фиоки се дел од новата колекција на спална соби за 2020 година.

  • Гардеробер: Ширина: 245см, Длабочина: 65см. Висина 215см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 193см, Длабочина: 215см, Висина: 100см;
  • Наткасна: Ширина: 55см, Длабочина: 40см, Висина: 40см;
  • Тоалета со фиоки и огледало: Ширина: 100см, Длабочина: 40см, Висина: 147см;
  • Боја: бела

5 на залиха

Категорија
Scroll to Top