Купи!

Спална соба Бремен

68.900,00 ден

Гардероберот во лизгачки врати, тапациран кревет со латофлекс подница и метални ногарки, наткасни и тоалета со метални ногарки се дел од новата колекција на спална соби за 2020 година.

  • Гардеробер: Ширина: 245см, Длабочина: 67см, Висина: 210см;
  • Кревет (200х180см): Ширина: 210см, Длабочина: 215см;
  • Наткасна: Ширина: 55см, Длабочина: 43см, Висина: 43см;
  • Тоалета со фиоки: Ширина: 90см, Длабочина: 45см, Висина: 90см;
  • Огледало: f82см:
  • Боја: бела.

3 на залиха

Категорија
Scroll to Top